1 reactie

Kabinet wil kwart minder lastendruk

Het kabinet wil in de komende vier jaar de administratieve lastendruk voor bedrijven met een kwart verminderen.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Ongediertebestrijder

    Dat meldpunt zou handig zijn want nu moet je de tegenstrijdige regelgeving uitknokken voor de rechter waardoor je tussen wal en schip terechtkomt en duizenden kwijt bent aan juridische bijstand. (Je doet wat de ene dienst wil en daarmee ben je in overtreding bij de andere...). Voor de rest: versnelling = geen afname administratieve lasten, beter vergunningen afschaffen en subsidie's zijn een keuze, moet je niet voor kiezen, scheelt administratieve lastendruk namelijk.
    Ze roepen dit al jaren maar ze verzinnen steeds meer gestoorde regeltjes die ook weer gehandhaafd moeten worden zodat ze aan hun eigen werkverschaffing doen. Overigens is het gros van de ambtenaren te belazerd om wat te doen dus van die handhaving komt ook niks terecht. En zo er gehandhaafd wordt en er worden fouten gemaakt daarin (voorbeelden genoeg) dan ligt de dader op het kerkhof want van verantwoordelijkheden dragen heeft nog nooit een ambtenaar gehoord. Bovendien worden die foute ambtenaren beoordeeld door weer andere ambtenaren dus uiteindelijk is het een pot bisonkit waar geen beweging in te krijgen is. Verlichting lastendruk? Ammehoela!

Of registreer je om te kunnen reageren.