3 reacties

Heijkoop: bijeenkomst Appelscha op rand van wet

De dieractivisten die een bijeenkomst in Appelscha willen houden, opereren op de rand van de wet.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Monique

  Ach, . . wél extra politie . . . kunnen ze meteen die workshop in de praktijk brengen . . .

 • no-profile-image

  Rosita

  ik vind dit geweldig en ik snap niet wat mensen hier tegen hebben ik wil er zelf ook heen maar ben dan net weg:( maar de volgende keer ga ik zeker heen ik snap gewoon niet waarom iemand van de cda dit terroristische dingen vind het enige wat ze proberen is de dieren (milieu) te redden van de ondergang die door de mens mogelijk is gemaakt.

 • no-profile-image

  Jan

  Mooi toch, alles goed vastleggen met videocamera's. Vanmorgen op de radio gehoort dat 10 % van de kinderen kunnen uitgroeien tot probleem jeugd, en van deze kinderen willen ze ook dossiers opstellen.
  DUS van deze dieractivisten moet dat dan zeker, dan is dit het eerste begin, om een archief op te zetten.

Of registreer je om te kunnen reageren.