Redactieblog

4 reacties

Van divanmelker naar schommel- stoelboer

Wat leven we in een gulle maatschappij. Wie de wegen kent kan zonder veel te doen lekker leven zonder te werken. Eten uit de subsidieruif. Zowel direct als indirect.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Guy

  Afgunst en jaloezie zijn de grootste drijfveren van vergaderboer.Regels pakken voor kleinere bedrijven vaak verkeerd uit mede door toedoen van LTO dat ze dan een uitweg zoeken is hun goed recht.Zoals grote boeren investeren en de belasting laten meebetalen.Ook gemeenschapsgeld toch??

 • no-profile-image

  Jan

  Boeren die melkquotum leasen doen dit (hopelijk) omdat ze er van overtuigd zijn dat dit het hoogste inkomen opleverd. Andere boeren verleasen quotum omdat zij er van overtuigd zijn dat dit het hoogste inkomen opleverd. Niets mis mee. TSR zijn een ander verhaal. Er staat op dit moment niet echt een prestatie tegen over. Ik denk daarom ook dat de TSR in de huidige vorm geen lang leven beschoren is.

 • no-profile-image

  Berend

  Zo is't maar net.
  Bij de buurman is het gras altijd groener.
  Althans volgens vergaderboer.

 • no-profile-image

  Jozé

  waarom doe je niet hetzelfde dan hoef je niet meer jaloers te zijn.
  voor jou ligt die mogelijk ook open.

Of registreer je om te kunnen reageren.