Redactieblog

818 x bekeken 24 reacties

Ik zoek mooie boeren! (1)

Het loopt niet erg met mijn mooieboerenkalender. Vrouwen hebben er wel belangstelling voor, maar er zijn niet genoeg mooie boeren vrees ik.

Het loopt niet erg met mijn mooieboerenkalender. Vrouwen hebben er wel belangstelling voor maar er zijn niet genoeg mooie boeren, vrees ik. Ze hebben zich in elk geval niet bij mij gemeld. Die ene foto die me via mijn weblog werd aangeboden, heb ik nog niet gezien. Het zou ook niet uitmaken want met één foto vul ik niet een hele kalender.

Ik baal er stevig van. Waarom loopt het bij een oproep voor mooie boerenmeiden storm en moeten mannen er niks van hebben? Zijn ze te bescheiden? Daar geloof ik geen bal van. Geen tijd? Kom kom. Wie tijd heeft om te kijken naar het filmpje over mooie boerendochters, heeft ook tijd even een foto van zichzelf te mailen. Zou het kunnen dat mannen het van zichzelf niet weten als ze er lekker uitzien? Ik kan het me haast niet voorstellen. Mannen zijn toch evengoed ijdeltuiten? Is het dan misschien een taboe? Ook dat lijkt me sterk. Wat is er nou anno 2007 nog taboe aan een kalender met lekkere kerels?

Kortom: ik ga een tweede poging wagen. IK BEN OP ZOEK NAAR MOOIE BOEREN! Voor het geval de mannen onder u niet weten of ze er lekker uitzien: vraag het even aan een vrouw in de buurt. Die kan dat haarfijn vertellen. En vervolgens niet van dat benauwde maar gewoon een foto insturen. Wie weet komt er dan toch nog een stoereboerenkalender.

Mail hier uw foto's naartoe

« vorige | volgende »

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Peter Ter Woord

  heej ik ben een mooie leuke knappe boerenzoon mijn vriendin vind het ook leuk dat ik mij opgeef voor deze mooie boeren kalender bel mij maar op mijn mobiel. met vriendelijke groeten Peter Ter Woord

 • no-profile-image

  nico plooij

  hey hier is mijn reactie op het verzoek van mooi boeren

 • no-profile-image

  Susanne

  Wat een goed idee! Ik wil ZEKER zo'n kalender hebben! Kom op mannen, geef je op en laat ons dames ook eens genieten!!

 • no-profile-image

  dinand bouwsema

  omdat ik welles bekeken wil worden door vrouwe!

 • no-profile-image

  Jens Grabs

  Goeiedag eem,ik voelde me meteen aangesproken. Ik doe wel eem mee.

 • no-profile-image

  Patrick van Harten

  Ik wil best wel mee doen, maar mag ik ook mee doen als, mijn vader voor 9 jaar terug de boerderij heeft verkocht, en ik nu gewoon bij een melkveehouder aan het werk ben? Kallum an Patrick

 • no-profile-image

  christa

  weet wel een kandidaat, hoe kan ik hem opgeven?

 • no-profile-image

  Derk

  YEAH DIE BOEREN!!!

 • no-profile-image

  Claudio

  Wouter ik heb je opgegeven hoor!!!! au revoir

 • no-profile-image

  Boerenzoon

  Mogen boeren zonen ook? Elke mas,has en uni heeft wel een forum of iets derg. plaats daar dan iets

 • no-profile-image

  chris

  mag ik medewerker van een loonbedrijf ook meedoen?

 • no-profile-image

  Alice

  Hoi Boerenjongen/mannen, Laat je ontdekken door de vrouwen,zet je beste klomp voor...

 • no-profile-image

  Alice

  kom toch uit die schuur doe mee boerenmannen/zoon en laat je ontdekken door de vrouwen...

 • no-profile-image

  Arjan

  hey ik zou ook wel mee doen hoor

 • no-profile-image

  chiel

  kan je als 14 jarige ook al op zo een kalender?

 • no-profile-image

  jojo

  Jullie eigen Geert Hekkert is toch boerenzoon?

 • no-profile-image

  janpiet

  hoihoi is dit een grap of niet soms? waarom nu al een boeren kalender? misschien wil ik wel mee doen, maar moet eerst een zootje moed verzamelen! ik zal eerst nog wel een aardig foto van mij zoeken. tot mail gr janpiet ps. ik had er nog niet van gehoord de boeren kalender

 • no-profile-image

  daan

  mogen fanatieke voervoorlichters die (helaas) geen eigen bedrijf hebben ook meedoen?

 • no-profile-image

  boerin

  Op de boerenkalender mogen wel alle boeren meedoen? Ben ook boerin maar geen boerendochter. Vind ook dat het een echte boerenzonenkalender moet worden dan. Zijn genoeg lekkere boerenzonen!! Mijn vriend bijvoorbeeld.:)

 • no-profile-image

  ype bonnema

  ik weet nog wel een paar boerenmannen die op de foto kunnen voor de kalender. dus bel me maar . vriendelijke groeten ype bonnema.

 • no-profile-image

  anko havinga

  lijkt me wat:P Kan ik promotie maken... want ben nog zoekende;(16 jaar)! :d

 • no-profile-image

  tessel

  hé mannen van 40+ reageer aub, het is waar dat jullie er meest appetijtelijk uitzien en dat willen wij vrouwen toch.

 • no-profile-image

  ik wil ook

  ik wil ook wel ben 12 jaar werk als knecht in luttellgeest

 • no-profile-image

  Ronald

  Ik hoorde gisteren over de stoereboerenkalende. Vandaar mijn veel te late reactie. Mijn vraag is heeft u boeren genoeg of kunt u nog foto''s gebruiken? ik heb wel interesse. Mocht u nog foto's nodig hebben dan hoor ik graag van u en zal ze direkt toesturen. Met vriendelijke groet Ronald Enting

Laad alle reacties (20)

Of registreer je om te kunnen reageren.