Redactieblog

327 x bekeken 2 reacties

LTO Flevoland wil platform Fortis Erfpachters

LTO Noord Flevoland overweegt om een platform op te richten voor de belangenbehartiging van agrariërs die erfpachtcontracten hebben met Fortis.

"Er zijn in Flevoland naar schatting honderd boeren die erfpachten bij Fortis. Het is altijd goed om de belangen van deze pachters gezamenlijk te behartigen. Vandaar ons voornemen om een platform op te richten", aldus provinciaal voorzitter Arnold Michielsen.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  gli

  Jawel, dat is een goed voorstel. Daarnaast kan er ook een platvorm komen voor alle erfpachters. Maar er zijn vast specifieke zaken bij erfpachtconstructies van Fortis.
  Als men het niet doet zit er het risico in dat er binnenkort een vereniging van erfpachters van Fortis worden opgericht.
  Denk overigens ook eens aan de B.L.H.B., die veel en nuttig werk doet inzake pacht en erfpachtzaken. Als het over die aangelegenheden gaat: aanmelden en wel zo snel mogelijk! De contributie is bepaalt niet hoog en in specifieke zaken kun je deskundig worden geholpen. Dit is niet een bond die zich bij voorbaat afzet tegen L.T.O.
  Verstandig dat L.T.O. er ook mee bezig gaat!

 • no-profile-image

  Leo Dorresteijn

  Lijkt mij geen taak voor een algemene belangenbehartiger van de landbouw. Richt dan een platform op waarbij alle erfpachters zich bij kunnen aansluiten!!

Of registreer je om te kunnen reageren.