220 x bekeken 6 reacties

Vervuiling veehouderij kost belastingbetaler 125 euro per jaar

De Nederlandse belastingbetaler betaalt 125 euro per jaar om de vervuiling veroorzaakt door de veehouderij op te ruimen.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  B. Hofs

  Dan komt men er nog goedkoop vanaf.
  De vervuiling via uitlaatgassen, fijn stof en consumentenafval kost veel meer. Hoe is PvdD tot dit bedrag gekomen? uit de duim gezogen soms!

 • no-profile-image

  Jozé

  Wat houdt die vervuiling in dan heeft ze dat ook gezegd?????????

 • no-profile-image

  hendrikus

  Hebben die kamerleden niets anders te doen,dan onzin uitkramen

 • no-profile-image

  Tom

  Of de PvdA nu gelijk heeft of niet: het is mijns inziens een VVD standpunt. De vervuiler betaald namelijk niet, de consument betaald voor hetgeen waar hij gebruik van maakt.
  De vergelijking met de zorg is het makkelijkst: iedere keer als je ziek wordt betaal je alle kosten, want de gebruiker betaalt.
  Een fijn, liberaal geluid, maar ik had het niet vanuit de PvdA verwacht. Waarschijnlijk vinden zij het flauw dat ik het 'maar als iedereen het zo ging doen' argument gebruik, maar als je dit voor voedingsmiddelen in wilt voeren moet je het toch zeker ook voor alle zaken van B. Hofs doen.

 • no-profile-image

  p. de boer

  ons land produceerd een enorme hoeveelheid zuurstof, de gebruiker van deze zuurstof moet daar dan ook maar voor gaan betalen.

 • no-profile-image

  peter

  heeft ze ook rekening gehouden met het feit dat er een grote "afvalstroom" van bijproducten de veevoersector in gaan en dat daarmee de veeteelt een grote afvalverwerker is die nutteloze zooi uit de industrie omzet in hoogwaardige producten zoals vlees en melk ?
  ik ben bang dat ze dat bij de pvda even over het hoofd hebben gezien

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.