Redactieblog

221 x bekeken 3 reacties

Annie Schreijer-Pierik excelleert

Heeft u Annie Schreijer-Pierik van het CDA vrijdagavond op de televisie gezien? Of bent u net zoals ik allergisch voor deze spraakwaterval en heeft u haar weggedrukt toen ze in beeld kwam?

Laatste reacties

 • no-profile-image

  journalist

  Jurjen, Het stuk waarop je reageert is een column en geen nieuwsbericht of een ander journalistiek stuk. In een column verwoordt een persoon zijn mening. Dit heeft dus niks met de onafhankelijkheid van de krant te maken! (En ehh jouw reactie zou in de communistische staatsmedia nooit geplaatst worden. De plaatsing alleen al ontkracht je stelling dus volledig!)

 • no-profile-image

  Jurjen

  @Journalist. De redactie van een krant bepaald welke columnisten een podium krijgen en welke niet. Een column maakt als zodanig onderdeel uit van de krant en haar 'journalistiek'. Het voortdurend plaatsen van eenzijdige, gekleurde columns zorgt er voor dat een krant ELKE geloofwaardigheid verliest wanneer het zich 'onafhankelijk' noemt. Bovendien heeft mijn reactie niet alleen betrekking op het stuk hierboven, maar op zo ongeveer alles wat ik op deze site lees. Verder lees je niet bijzonder goed, want ik heb het niet over het censuur aspect van staatsmedia gehad, maar over de eenzijdige berichtgeving vanuit de krant en haar medewerkers. Hierdoor is je opmerking totaal irrelevant.

 • no-profile-image

  Jurjen

  Lekker, makkelijk je eigen verantwoordelijkheid uit de weg gaan en met de vingers wijzen naar anderen. Als het werkelijk zo was dat veehouders het beste met dieren voorhebben dan zouden ze dieren uberhaupt niet opsluiten, uitbuiten en af laten slachten. En dan zouden ze zeker niet vrijwillig meewerken aan de schrijnende toestanden voor dieren waar volgens dit CDA-mevroutje de overheid en de consument voor verantwoordelijk zijn. Echt lachwekkend hoe jullie jezelf 'onafhankelijk' durven te noemen. Regelrechte propagandajournalistiek ten gunste van de belangen van de (intensieve) veehouderij. Communistische staatsmedia zijn er niets bij.

Of registreer je om te kunnen reageren.