Agenda

Mbo-doorstroomdag Aeres Hogeschool Dronten

Dronten
34 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij, Mechanisatie

Details evenement

28 januari 2021
13:00 uur
Dronten
Aeres Hogeschool Dronten
m.sol@aeres.nl
088 0206000
Meld je aan voor de mbo-doorstroomdag

Zit je op het mbo en weet je nog niet precies wat je na het behalen van je diploma wilt gaan doen? Je kunt gaan werken, maar je kunt ook kiezen voor een hbo-opleiding. Wist je dat je met een hbo-diploma op zak meer kansen en mogelijkheden hebt op de arbeidsmarkt?

Een hbo-opleiding biedt je de mogelijkheid om je te verdiepen in een vakgebied. Je krijgt meer kennis die je in je latere beroep goed kunt gebruiken. Sommige studenten kiezen voor een hbo-studie vanuit het oogpunt verbreding. Zij willen hun horizon verbreden en later breder inzetbaar zijn op de arbeidsmarkt.
Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Meld je aan voor onze mbo-doorstroomdag op donderdag 28 januari. Een fysieke kennismaking is helaas niet mogelijk, maar wij hebben een interessant en interactief voor je in elkaar gezet!

Lees op onze website meer over het programma en hoe je je kunt aanmelden.