Agenda

Nederland Paviljoen Expo Agrofuturo 2020

t/m 21-08-2020 - Bogotá, Colombia
151 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij, Mechanisatie

Details evenement

19 - 21 augustus 2020
08:00 uur
Bogotá, Colombia
Holland House Colombia
€750,- excl. BTW per bedrijf

Colombia´s belangrijkste Agrobeurs
Bent u actief in de agrosector en benieuwd naar de kansen en mogelijkheden die de landbouwsector in Colombia te bieden heeft? Treedt dan in de voetsporen van de ruim 70 Nederlandse bedrijven die u in de afgelopen jaren zijn voorgegaan en meldt u aan voor deelname aan Colombia’s belangrijkste agrobeurs: de Expo Agrofuturo 2020. Van 19 t/m 21 augustus 2020 vindt de beurs plaats in Bogotá, met naar verwachting 20.000 professionele bezoekers uit circa 40 verschillende landen, en bijna 500 standhouders uit 20 verschillende landen. De Expo Agrofuturo is hét kennis-, technologie- en ervaringsplatform voor de Colombiaanse en Latijns-Amerikaanse agrosector.

Het Nederland Paviljoen op de Expo Agrofuturo wordt georganiseerd door het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en de Landbouwraad bij de Nederlandse Ambassade te Bogotá in samenwerking met het Holland House Colombia. Dankzij deelname aan de 5 voorgaande edities, heeft Nederland verreweg het best gepositioneerde landenpaviljoen. Ook dit jaar ligt de focus van de Nederlandse deelname op de circulaire landbouw.

Veelbelovende sectoren in Colombia zijn onder andere de tuinbouwsector, de dierlijke productiesector, post-harvest technologie, logistiek & transport, agrologistiek en daarnaast is de behoefte aan concepten en oplossingen ter bevordering van de circulaire landbouw groot.