Agenda

Grasdag 2020

t/m 12-06-2020 - Grashoek Holsteins, Grashoek
156 Rundveehouderij, Mechanisatie

Details evenement

11 - 12 juni 2020
09:30 uur
Grashoek Holsteins, Grashoek
Boerderij & TREKKER
0314 358105
Dé dag over graswinning en goed ruwvoer
kennis | inspiratie | machines

De Grasdag 2020 vindt plaats op het prachtige melkveebedrijf Grashoek. Het evenement zal dit jaar nog grootser zijn; meer demonstraties in het gras, de stal en kuil. Meer sprekers in de kennisschuur maar ook in de stal. Van hooibouw oldtimers tot de weide van de toekomst en zelf trekker rijden, de hele dag door is er wat te beleven. Alle facetten van graswinning en goed komen tijdens deze dag aan bod. Met als klap op de vuurpijl live stierdemonstraties georganiseerd door K.I. SAMEN.

Wat kun je verwachten: 

- Lezingen
- Machinedemonstraties
- Praktijk workshops
- Productbeurs
- Machinestraat
- Rondleiding op het bedrijf
- Stierdemonstraties K.I. SAMEN