Agenda

Pronken met Pluimvee

Dronten
58 Pluimveehouderij

Details evenement

01 april 2020
10:00 uur
Dronten
Aeres Hogeschool Dronten
s.van.dijk@aeres.nl
0880206424
0
Speciaal voor pluimveehouders, docenten en studenten met interesse in de pluimveehouderij organiseert Aeres Hogeschool Dronten, in samenwerking met het bedrijfsleven, op woensdag 1 april een inspirerende dag.

Het symposium staat bekend om de interactie tussen pluimveebedrijven en pluimveestudenten. Verschillende bedrijven binnen de pluimveesector presenteren de nieuwste innovaties of laten zien hoe een bedrijf in de jaren kan groeien tot een grote speler in de markt. Met presentaties van: Kip van Oranje / Floating Farm, MS Schippers, Avivet, Boehringer Ingelheim, Seleggt, Poultry Expertise Center, Nestborn, Jansen Poultry Equipment en anderen.

Interesse? Kijk op aereshogeschool.nl/pronkenmetpluimvee