Agenda

Meer waarde uit gras

t/m 02-04-2020 - Dronten
60 Rundveehouderij

Details evenement

01 - 02 april 2020
09:30 uur
Dronten
Aeres Hogeschool Dronten
0880206424
0
Op woensdag 1 en donderdag 2 april organiseert Aeres Hogeschool Dronten met het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK) het evenement 'Meer waarde uit gras' bij het Agri Innovation Centre in Dronten.

Gras is meer dan weidegang alleen. Gras kent vele functies en kwaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan gras in kringlooplandbouw, kruidenrijk grasland, diergezondheid en –welzijn en koolstofvastlegging. Dit jaar word je uitgedaagd om verder te kijken, trends te onderzoeken en na te denken over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van grasland. Tijdens het evenement zijn er verschillende workshops te volgen die gegeven worden door veehouders, bedrijfsleven en onderzoekers.

Ben je jonge melkveehouder, NAJK-lid of student, en is je interesse in dit evenement gewekt? Meld je dan voor 31 maart aan via aereshogeschool.nl/meerwaardeuitgras.