Agenda

Tuinbouwsymposium 'Robot erin, personeel eruit?'

Dronten
33 Akkerbouw

Details evenement

03 maart 2020
13:30 uur
Dronten
Aeres Hogeschool Dronten
0
Tuinbouwsymposium ‘Robot erin, personeel eruit?’

Op dinsdag 3 maart a.s. organiseert Aeres Hogeschool Dronten in samenwerking met Rabobank, Zone College en Clusius College een symposium over de toekomst van arbeid in de tuinbouw. Ondernemers, onderzoekers, docenten, studenten (mbo/hbo) en adviseurs die te maken hebben met de tuinbouwsector, zijn van harte welkom!

Robotisering is met een opmars bezig en zal de arbeidsverhoudingen in onder andere de tuinbouwsector drastisch doen veranderen. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor ondernemers? Welke investeringen moeten zij in robots en in talenten doen? En wat betekenen deze ontwikkelingen voor tuinbouwopleidingen? Hoe ziet de tuinbouw-professional van de toekomst eruit?

Interesse? Meld je dan voor 27 februari aan via aereshogeschool.nl/tuinbouwsymposium