Agenda

Spuittechniekbijeenkomst Hummelo

Minkhorst Akkerbouw B.V., Broekstraat 31B, Hummelo
28 Rundveehouderij, Akkerbouw

Details evenement

26 februari 2020
13:00 uur
Minkhorst Akkerbouw B.V., Broekstraat 31B, Hummelo
AgruniekRijnvallei Plant B.V.
plant@argroep.nl
0418-655944
Tijdens deze bijeenkomst vertellen we u alles over wetgeving, spuittechniek, spuitdoppen, druppelgrootte en hulpstoffen. Wanneer u de bijeenkomst mee wilt laten tellen voor verlenging Bewijs van Vakbekwaamheid (Veiligheid en techniek) dient u zich van te voren aan te melden.

Nieuw: van te voren inschrijven en betalen
Deelname aan deze bijeenkomst kunt u mee laten tellen voor de verlenging van het Bewijs van Vakbekwaamheid voor het onderdeel Veiligheid en Techniek. U dient zich van te voren in te schrijven en te betalen via de site van dochteronderneming CAF: www.caf.nl

Het programma start om 13.00 uur. Kijk voor het volledige programma op www.argroep.nl of op bijgevoegde uitnodiging.