Agenda

Open dag Aeres Hogeschool Dronten

Dronten
33 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij, Mechanisatie

Details evenement

07 februari 2020
13:00 uur
Dronten
Aeres Hogeschool Dronten
088 020 6000
gratis
Kom sfeerproeven in Dronten

Ben je bezig met je studiekeuze, maar weet je nog niet precies wat? Kom naar onze open dag op vrijdagmiddag 07 februari en ervaar hoe studeren bij Aeres Hogeschool Dronten is! Uiteraard maak je kennis met onze studenten. Maar je kunt ook een bezoek brengen aan onze praktijklocaties. Heb je vragen over bijvoorbeeld studeren aan het hbo? Stel ze gerust, we helpen je graag! Geen vraag is te gek! Het programma start om 13.00 uur.

Tijdens de open dag geven we je informatie over de inhoud van de studies, hoe het studieprogramma in elkaar steekt, welke afstudeerrichtingen er zijn, voor welke functies je wordt opgeleid en wat jouw mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt. Je kunt tijdens diverse voorlichtingsrondes meer informatie krijgen over Hippische bedrijfskunde, Agrotechniek & management, Dier & gezondheidszorg, Bedrijfskunde & agrifoodbusiness, Agrarisch ondernemerschap, Dier- en veehouderij, Tuin- en akkerbouw, Varkens- en pluimveehouderij of International Food Business.

Natuurlijk heb je volop de gelegenheid om met studenten te praten en hun ervaringen over een studie in Dronten uit eerste hand te horen. Zij verzorgen ook rondleidingen over de campus, naar onze praktijklocaties (Aeres Farms (waar de melkveebedrijven, het akkerbouw- en varkens- en pluimveebedrijf gevestigd zijn), het Agri Innovation Centre) en de Paardenplaats.

Als je je van te voren opgeeft via de website krijg je het programma toegestuurd. Op aereshogeschool.nl kun je tevens informatie vinden over het studieaanbod van onze vestigingen in Almere en Wageningen.