Agenda

Inspiratiesessie Overheid en Ondernemers

Dronten, Dronten
16 Rundveehouderij, Akkerbouw, Mechanisatie

Details evenement

13 februari 2020
12:45 uur
Dronten, Dronten
Aeres Hogeschool Dronten
0

Donderdag 13 februari verzorgt Femke Plat de inspiratiesessie
Overheid en Ondernemers: voorbij de tegenstellingen

De opgaven van stad en platteland zijn enorm. Schoon water, schone lucht, vruchtbare bodem, biodiversiteit, circulaire economie, enz. Ondernemers en overheden begrijpen elkaar niet altijd en staan soms zelfs tegenover elkaar. De grote opgaven waar we voor staan, vragen echter om samen werken, samen kennis ontwikkelen en delen. Het vraagt om aan tegenstellingen voorbij te gaan en elkaar te versterken.

Femke Plat, adjunct-directeur van de Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek, gaat in haar inspiratiesessie op weg naar die nieuwe manier van samen werken. U bent van harte welkom haar inspiratiesessie bij te wonen!

Datum:   donderdag 13 februari 2020
Tijd:       12.50-13.10 uur, aansluitend lunch
Locatie:  Aeres Hogeschool Dronten, De Drieslag 2 in Dronten

Bekijk hier de uitnodiging. Aanmelden is niet nodig, vrije inloop.