Agenda

Agro & Groen Vakdag

Hoofdkantoor Wildkamp, Lutten
241 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij, Mechanisatie

Details evenement

28 februari 2020
10:00 uur
Hoofdkantoor Wildkamp, Lutten
Wildkamp B.V.
marketing@wildkamp.nl
0523 - 68 75 00
€0,-
Agro & Groen Vakdag
28 februari - Hoofdkantoor Wildkamp Lutten

De Agro & Groen Vakdag; een innovatief kennis event voor ondernemers uit de agrarische en groene sector. Deze dag staat volledig in het teken van kennis, inspiratie, beleving en netwerken. Verwacht een goed gevuld programma, met diverse sprekers en actuele onderwerpen interessant voor uw vakgebied.

In het kennistheater kunt u deelnemen aan informele strobaalsessies met o.a. Tom Coronel en Bas Nijhuis. Op de dag zelf kunt u bepalen aan welke strobaalsessies u deelneemt in het kennistheater. Op deze manier kunt u zelf uw programma samenstellen. Het productplein met diverse leveranciers, van beregening tot LED verlichting, is de hele dag toegankelijk. Daarnaast kunt u bij diverse eetstandjes eten en drinken krijgen. Tot slot profiteert u deze dag van speciale acties, mis het niet en meld u nu aan!

Aanvang
De Agro & Groen Vakdag duurt van 10.00 tot 17.00 uur.
Gedurende de dag vinden er strobaalsessies plaats in het kennistheater met sprekers die u bijpraten over verschillende onderwerpen.
Voorafgaand aan de dag dient u zich aan te melden via het aanmeldformulier op de website.

Locatie
De Agro & Groen Vakdag vindt plaats op ons hoofdkantoor in Lutten.
Adres: Dedemsvaartseweg Zuid 59, 7775 AC Lutten

Aanmelden
Aanmelden voor de Agro & Groen Vakdag? Aanmelding is gratis door het aanmeldformulier in te vullen. De eerste 100 aanmeldingen ontvangen een Wildkamp muts! Daarnaast maakt u met iedere aanmelding kans op een ballonvaart vanaf uw erf of bedrijf.

Wanneer u zich heeft aangemeld ontvangt u op vertoon van de bevestigingsmail met uw persoonlijke registratiecode een gepersonaliseerde badge bij de entree. Met deze badge neemt u deel aan de verloting en maakt u kans op een ballonvaart vanaf uw erf of bedrijf!

Entree
Uitsluitend toegankelijk voor de agrarische en groene sector en voor klanten van Wildkamp en Boerderij. Meld u aan via het aanmeldformulier, neem uw persoonlijke registratiecode mee en ontvang een gepersonaliseerde badge bij de entree.