Agenda

Praktijksymposium Hogere varkensgezondheid

Evoluon, Eindhoven
240 Varkenshouderij

Details evenement

28 januari 2020
13:00 uur
Evoluon, Eindhoven
Boerderij
0314 358105
Thema: Economie & Gezondheid

PIC Nederland, Coppens Diervoeding en Boerderij organiseren voor de 14e keer het Praktijksymposium Hogere Varkensgezondheid. Het thema tijdens deze editie is: Economie & Gezondheid.

Gezonde en robuuste varkens produceren betekent ook investeren in bedrijfshygiëne, management en arbeid. De oplossing zit niet alleen in een potje. Maar betalen deze extra inspanning en investeringen zich ook terug in harde euro’s? Bijvoorbeeld door betere technische resultaten en meer verkoopbare dieren tegen marktprijs. Welke maatregelen zijn noodzakelijk en met welke kun je echt het verschil maken, ook economisch gezien?

Diverse sprekers van gezaghebbende organisaties en collega-varkenshouders gaan in op de economische aspecten van diergezondheid. U bent van harte welkom om informatie in te winnen en mee te praten over dit thema