Agenda

studie reis melkveehouderij Rusland

t/m 22-06-2019 - Rusland, Moskou
170 Rundveehouderij

Details evenement

17 - 22 juni 2019
Rusland, Moskou
Difco International BV
kremers@difco.nl
06 537 207 48
1950 euro
Studie reis om met eigen ogen de ontwikkelingen te zien in de Russsiche melkveehouderij. We gaan naar Moskou en bezoeken bedrijven rond Moskou. Eerst naar de regio Kaluga waar we een Zwitser bezoeken die daar an 20 jaar koeien melkt, ook gaan we naar EkoNIva de grootste melkveehouder van Rusland. Zij hebben meer dan 50.000 koeien op meerdere locaties, een van die locaties is in Kaluga en daar gaan we heen. Ook bezoeken we een aantal robot boeren, Kaluga geeft veel subsidie op het kopen van Robots. Ook gaan we naar Pieter Ham een Nederlander die bedrijfsleider is op een groot melkveebedrijf net ten Noorden van Moskou. Ook zal er tijd zijn voor een bezoek aan het rode plein. Zowel voor mensen die graag willen zien wat er in Rusland gebeurt, maar ook voor mensen die serieus overwegen te gaan investeren. De Russsiche overheid geeft veel subsidies en help bij financieringen.