Agenda

Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland

t/m 28-06-2019 - Oxersteeg 21, Deventer
140 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij, Mechanisatie

Details evenement

26 - 28 juni 2019
13:00 uur
Oxersteeg 21, Deventer
CNO-Expo
wout@cno-expo.nl
0857731085
Land- en Tuinbouwbeurs Oost-NL 2019 | Mariahoeve te Deventer (Ov)
Om een nog groter gebied te kunnen bedienen sluit het moderne melkveebedrijf van Mts. Kloosterboer (afslag 25 Bathmen) perfect aan voor de uitbreiding richting Midden-Nederland en de Veluwe. Deze locatie direct aan de A1, is optimaal bereikbaar voor bezoekers en standhouders.

Hier zullen bedrijven, agrariërs en geïnteresseerden samenkomen bij Land- en Tuinbouwbeurs voor de laatste trends en ontwikkelingen in deze sector. Op 26, 27 en 28 juni 2019 bent u van harte welkom.

Agrarische beurs voor Oost-Nederland. Uniek met live (voer)demonstraties in en om de stal!

De meest volledige vakbeurs voor mechanisatie, akkerbouw, rundveehouderij, intensieve veehouderij, volle grondteelt, schapen- en geitenhouderij, bosbouw en groentechniek biedt niet alleen noviteiten maar bruist ook van activiteiten en demonstraties. Drie dagen lang is Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland hét trefpunt voor ondernemende melkveehouders, akkerbouwers en agrariërs met een gemengd bedrijf en bosbouw. Alle informatie is tijdens de vakbeurs voorhanden welke bezoekers direct in hun bedrijf kunnen toepassen. Deze vakbeurs is de perfecte gelegenheid om live ontmoetingen om te zetten in direct zaken doen.

Kijk op www.landentuinbouwbeurs.nl voor het volledige programma!