Agenda

BeLeef 2019

Inspyrium Cuijk, Cuijk
92 Rundveehouderij, Varkenshouderij, Pluimveehouderij

Details evenement

13 juni 2019
10:00 uur
Inspyrium Cuijk, Cuijk
BeLeef 2019
hallo@beleef2019.nl
0413 – 249 892
gratis

BeLeef 2019: hét Brabantse inspiratie-event voor de agri-vrouw

UDEN –Op donderdag 13 juni organiseren FoodUp! Brabant en Mevrouw de Boer hét agri-event voor Brabantse vrouwen uit de agrarische sector: BeLeef 2019. Een gratis event, dat in het teken staat van positiviteit, kracht en inspiratie. Met verhalen uit de branche van agri-vrouwen die het roer omgooiden, zich met succes een weg baanden door nieuwe regelgeving, of een inspirende manier bedachten om al die spreekwoordelijke ballen tegelijk in de lucht te houden.

Dat de rol van vrouwen in de agrarische sector ontzettend belangrijk is, behoeft geen betoog. Agri-vrouwen zijn de spil van het bedrijf en het gezin, de organisator en de duizendpoot. BeLeef 2019 is erop gericht om juist deze groep krachtige vrouwen in het middelpunt te zetten en te verrijken met inspiratie en informatie.

Bij Beleef 2019 komen uiteraard de actuele thema’s uit de agri-wereld aan bod. Hoe gaat de sector om met duurzaamheid, met een wisselend imago of strengere regelgeving. Iets waar agri-vrouwen vrijwel dagelijks mee te maken hebben. Aan de hand van persoonlijke verhalen van diverse sprekers krijgen deelnemers ideeën en tips aangereikt over hoe zij hiermee om kunnen gaan, en zelf nog meer het heft in handen kunnen nemen.

Deelnemen aan BeLeef 2019? Dat kan! Het evenement is gratis toegankelijk voor Brabantse agri-vrouwen. Vooraf inschrijven is een must en mogelijk via www.beleef2019.nl. Hier vind men tevens meer informatie over de dag, het programma en alle praktische informatie.
De organisatie van Beleef 2019 is in handen van FoodUp! Brabant en Mevrouw de Boer.