Agenda

Reüniecruise

m.s. de Zilvermeeuw, Lage Zwaluwe
138 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij, Mechanisatie

Details evenement

16 april 2019
10:00 uur
m.s. de Zilvermeeuw, Lage Zwaluwe
Agro Reizen
info@agroreizen.nl
0263512087
55,-
Na het enorme succes van voorgaande keren, organiseert Agro Reizen op dinsdag 16 april weer zo'n leuke boottocht. Ongetwijfeld ontmoet u vele bekenden en oud-reisgenoten. Ook als u niet recent of (nog) nooit met Agro Reizen op reis bent geweest, bent u van harte welkom.
Het programma is als volgt: tussen 10.00 - 10.30 uur wordt u verwacht op de "Zilvermeeuw" in Lage Zwaluwe. Eenmaal aan boord gaat u genieten van twee kopjes koffie met gebak. Om 10.30 uur gooien we de trossen los en beginnen we aan onze boottocht. We gaan onder de Moerdijkbruggen, over het Hollands Diep en de Dordtse Kil langs Dordrecht om in de havens van Rotterdam te komen. Vanaf hier keren we dan weer terug naar ons beginpunt. De tijd vliegt en om 12.30 uur wordt de lunch geserveerd bestaande uit een kopje soep, broodjes, krentenwegge en roggebrood. Verder komen er diverser soorten kaas, zoet- en vleesbeleg op tafel. Bij deze rijke lunch worden 2 kopjes koffie, thee of melk geserveerd. Voordat we om 16.30 uur weer aanmeren in Lage Zwaluwe hebben we nog tijd voor een drankje met een bittergarnituurtje. Gezien de belangstelling voor de vorige cruises raden wij u aan zich tijdig aan te melden want vol = vol. Dit kan telefonisch via het nummer 026 3512087.