Agenda

Masterclass Risicomanagement & Termijnmarkten

Landgoed Avegoor, Ellecom
150 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij

Details evenement

05 april 2019
09:00 uur
Landgoed Avegoor, Ellecom
Commodity Risk Management Academy
+31 (0)55 - 843 48 79
895
De Commodity Risk Management Academy organiseert op 5 april 2019 een masterclass over risicomanagement in goederen-, termijn- en optiemarkten. Na afloop van de masterclass bent u in staat om uw strategie op de termijnmarkten te evalueren en te optimaliseren. Risicomanagement wordt nu een opportuniteit om uw bedrijfsresultaat te verbeteren.

Docent van de Commodity Risk Management Academy is prof. dr. ir. Joost M.E. Pennings. Een autoriteit op het gebied van prijsrisicomanagement en de werking van de termijnmarkten.

Doel van de training is het verschaffen van inzicht en begrip in de werking van de grondstoffentermijnmarken. U krijgt antwoord op de vraag hoe risicomanagement het financiële resultaat kan verbeteren.

De doelgroep van deze training is iedereen die als professional betrokken is bij het handelen in grondstoffen en/of beleggen in de grondstoffentermijnmarkten. Bijvoorbeeld inkopers, handelaren, directie, accountants en beleidsmedewerkers. Voor de training heeft u enige kennis van termijnmarkten nodig.

Meer informatie kunt u lezen op www.commodity-rm-academy.nl