Agenda

Open dag Aeres Hogeschool Dronten

Dronten
75 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij, Mechanisatie

Details evenement

16 maart 2019
11:00 uur
Dronten
Aeres Hogeschool Dronten
088 020 6000
Kom 16 maart naar de open dag bij Aeres Hogeschool Dronten

Ben je bezig met je studiekeuze, maar weet je nog niet precies wat? Kom naar onze open dag op zaterdag 16 maart en ervaar hoe studeren bij Aeres Hogeschool Dronten is! Uiteraard maak je kennis met onze studenten. Maar je kunt ook een bezoek brengen aan het praktijkcentrum. Heb je vragen over bijvoorbeeld studeren aan het hbo? Stel ze gerust, we helpen je graag! Geen vraag is te gek! Het programma start om 11.00 uur.

Weet je al wat je wilt gaan studeren en zoek je nog bevestiging. Of moet je je keuze nog maken? Kom dan naar onze open dag en maak kennis met ons studie aanbod. Tijdens de open dag krijg je informatie over de inhoud van de studies, hoe het studieprogramma in elkaar steekt, welke afstudeerrichtingen er zijn, voor welke functies je wordt opgeleid en wat jouw mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt. Je kunt tijdens diverse voorlichtingsrondes meer informatie krijgen over Hippische bedrijfskunde, Agrotechniek & management, Dier & gezondheidszorg, Bedrijfskunde & agrifoodbusiness, Agrarisch ondernemerschap, Dier- en veehouderij, Tuin- en akkerbouw, Varkens- en pluimveehouderij, Financiële dienstverlening agrarisch of International Food Business.

Praktijklocaties bezoeken
Natuurlijk heb je volop de gelegenheid om met studenten te praten en hun ervaringen over een studie in Dronten uit eerste hand te horen. Zij verzorgen ook rondleidingen over de campus, naar onze praktijklocaties (Aeres Farms en Agri Innovation Centre) en de Paardenplaats.