Agenda

Verdiepingsbijeenkomst GLB-pilot Sectorale Bouwstenen schapenhouderij

Restaurant Waanders, Rijksweg 12, Staphorst
30 Rundveehouderij

Details evenement

11 december 2019
16:00 uur
Restaurant Waanders, Rijksweg 12, Staphorst
LTO Nederland
0
Het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB) wordt vernieuwd per 2021. Boeren en tuinders wordt vanaf dat moment gevraagd extra maatregelen te nemen op hun bedrijf die verbeteringen opleveren op het gebied van milieu, biodiversiteit en klimaat. Hiervoor ontvangen ze vervolgens een toeslag per hectare. Over het soort maatregelen en de zwaarte ervan mogen boeren en tuinders meepraten via de GLB-pilot Sectorale Bouwstenen.

Meepraten kan via de bijeenkomsten die de komende winter door heel Nederland georganiseerd worden.

Voor meer informatie en aanmelden KLIK HIER