Agenda

Open Dag Hogeschool van Hall Larenstein Leeuwarden

Agora 1, Leeuwarden , Leeuwarden
70 Rundveehouderij, Akkerbouw

Details evenement

16 november 2019
10:00 uur
Agora 1, Leeuwarden , Leeuwarden
Hogeschool van Hall Larenstein
058-2846252
Gratis
Op zaterdag 16 november openen wij de deuren voor een open dag op Hogeschool van Hall Larenstein Leeuwarden! Op zoek naar of interesse in een agrarische opleiding op HBO-niveau? Kom eens kijken! Tijdens de open dag kun je kennis maken met onze opleidingen en de sfeer proeven op de hogeschool. Tevens bieden wij die dag een rondleiding op de Dairy Campus aan. Wij bieden verschillende agrarische opleidingen aan, te weten: Dier- en Veehouder, Ad Melkveehouderij, Ad Biologische Melkveehouderij, Tuin- en Akkerbouw en Bedrijfskunde & Agribusiness.

Tot ziens op Hogeschool van Hall Larenstein!