Agenda

Nationale Peen Manifestatie

Flevoland, Nagele
1768 Akkerbouw

Details evenement

09 oktober 2019
13:00 uur
Flevoland, Nagele
100% Leiden
0624912556
0
De Nationale Peen Manifestatie op 9 okt in Flevoland
Van, voor en door de sector

Op 9 oktober vindt de 1e Nationale Peen Manifestatie plaats in Nagele (Noord-Oostpolder). De Landelijke Commissie Peen brengt tijdens deze dag ruim 20 innovatieve bedrijven op het gebied van peen samen. Dit is hét moment voor leveranciers, spoelers, commissionairs, exporteurs en telers van peen om de laatste innovaties in peen te bekijken, waaronder

• Proeven van alle belangrijke wortelrassen van B peen tot D peen
• Bemestingsproeven en fungicideproeven
• Wortelvliegproeven

Save-the-date: 9 oktober 2019 (13.00 – 18.00 uur)
Naast het proefveld presenteren diverse bedrijven ook hun peen innovaties in de schuur. Telers en vakgenoten ontvangen binnenkort een uitnodiging voor aanmelding of vinden meer informatie op nationalepeenmanifestatie.nl