Agenda

Speechen als Obama

Hoestinkhof, Almelo
118 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij, Mechanisatie

Details evenement

14 januari 2019
13:00 uur
Hoestinkhof, Almelo
Agri Food Academy
055-8434879
425
Presenteren is een kunst, en een zaal inspirerend toespreken waarmee je applaus opwekt al helemaal. Leer hoe jouw toehoorders door jouw presentatie geraakt worden en de boodschap die je kwijt wilde door hen voor zeer lange tijd wordt onthouden. Tijdens deze masterclass leer je de verschillende technieken toepassen.

De masterclass is bedoeld voor ervaren sprekers die zichzelf nog eens willen uitdagen om de kunst van het presenteren te verbeteren.

In een gezelschap van maximaal twaalf andere ervaren sprekers geef je drie keer een speech. De trainer Gijs Weenink – directeur DebatAcademie – en de overige deelnemers zullen je hierop feedback geven.

Meer informatie is te lezen op: https://agrifoodacademy.nl/training/speechen-als-obama/