Agenda

REISMARKT

Partycentrum De Molen, Molenweg 12, Harskamp, Harskamp
138 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij, Mechanisatie

Details evenement

19 januari 2019
10:00 uur
Partycentrum De Molen, Molenweg 12, Harskamp, Harskamp
Agro Reizen
info@agroreizen.nl
0263512087
gratis
Op zaterdag 19 januari houdt Agro Reizen van 10.00-15.00 uur haar traditionele reismarkt. In tientallen kraampjes presenteert Agro Reizen het aanbod voor 2019. Daarnaast zijn er in een  aparte zaal van diverse bestemmingen presentaties. Het programma van de presentaties is te vinden op www.agroreizen.nl Rond het middaguur is er weer de traditionele verloting waarbij u leuke reisprijzen kunt winnen. De winnaars dienen wel zelf aanwezig te zijn. Bovendien krijgen alle bezoekers zolang de voorraad strekt een handige Agro Reizen shopper om alle folders, (land)kaarten, verrassinkjes mee huiswaarts te nemen. En daarna natuurlijk als boodschappentas te gebruiken. De reismarkt wordt centraal in het land gehouden bij Partycentrum De Molen, Molenweg 12, 6732 BL Harskamp.