Agenda

Basistraining Risicomanagement & Termijnmarkten

t/m 25-01-2019 - Landgoed Avegoor, Ellecom
90 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij

Details evenement

24 - 25 januari 2019
09:00 uur
Landgoed Avegoor, Ellecom
Commodity Risk Management Academy
31 (0)55 - 843 48 79
1795
De sterk wisselende grondstofprijzen vergroten de belangstelling naar de werking van termijnmarkten.

Wilt u effectief hedgen op de goederentermijnmarkt? Kom dan naar de training op 24 en 25 januari 2019 van de Commodity Risk Management Academy met Joost Pennings als docent. Joost Pennings is een autoriteit op het gebied van risicomanagement en het gebruik van instrumenten voor risicomanagement met bijzondere aandacht voor grondstoffen en energiedragers. Eén van zijn drijfveren is het geven van inzicht in het functioneren van goederentermijnmarkten.

Doel van de training is de kennis over risicomanagement en de goederentermijnmarkten te vergroten, zodat u in staat om effectief te hedgen.

Tot de doelgroep van deze training behoren inkopers, handelaren, directie en iedereen die als professional betrokken is bij het handelen in grondstoffen en/of beleggen in de grondstoffentermijnmarkten.

Voor meer informatie: 
https://agrifoodacademy.nl/training/basistraining-niveau-ii/