Agenda

Veluwse Vleesvee Keuring

Zecksteeg in Ede
20788 Rundveehouderij

Details evenement

04 augustus 2018
09:30 uur
Zecksteeg in Ede
Veluwse Vleesvee keuring
06-27873117
gratis
Een mooie Keuring met de rassen Verbeterd roodbont en Belgisch Wit Blauw. de keuring vind plaats op een mooi ruim opgezet terrein van 2 hectare met daarbij een ruime parkeerplaats op korte afstand. Op deze leuke gezellig dag kunt u genieten van al het mooie vee wat aanwezig zal zijn. daarnaast zijn er een markt zijn met voornamelijk streekgebonden artikelen. ook aan de inwendige mensen word op deze dag gedacht. voor de kinden zal er vermaak zijn. Tevens is er speciaal voor de kinderen een ronde waarbij de kinderen een kalf kunnen uitzoeken waarmee ze willen lopen om zo zelf een leuke prijs te behalen. Gewoon een gezellig uitje voor iedereen.