Agenda

Open Nationale Keuring BWB en VRB

Boerenlanddag Meerveld, Uddel
4362 Rundveehouderij

Details evenement

11 augustus 2018
09:30 uur
Boerenlanddag Meerveld, Uddel
Gelderse Vleesvee Keuring
0629136499
gratis
De OPEN NATIONALE keuring in Garderen/Uddel heeft traditiegetrouw plaats op de tweede zaterdag van augustus tijdens de Boerenlanddag Meerveld. De keuring is voor dieren van het Belgisch Wit-Blauw en Verbeterd Roodbont ras. Omdat het geen Stamboekkeuring is, kan iedereen deelnemen aan de OPEN NATIONALE titelstrijd. Naast de keuring is er een grote markt, een oogstfeest met veel demonstraties en diverse activiteiten voor kinderen. Locatie: Buurtweg 8, Uddel Aanvang: 9.30 uur De toegang is gratis. Voor meer informatie of het inschrijven van dieren kan men steeds de organisatie contacteren.