Agenda

Oogstdag Kampereiland

Heultjesweg 31 , KAMPEN
4472 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij, Mechanisatie

Details evenement

18 augustus 2018
10:30 uur
Heultjesweg 31 , KAMPEN
Museumboerderij
henkjan@dezande42.nl
0610029016
4

Op zaterdag 18 augustus 2015 aanvang 11.00 uur hopen wij traditiegetrouw onze Oogstdag te houden op het terrein bij de museumboerderij Erf 29 Heultjesweg 31 op het KampereilandDe museumboerderij is nauw betrokken bij de organisatie van de Oogstdag en biedt de bezoekers de mogelijkheid om die te bezichtigen en te genieten van dit mooie gebied in de IJsseldelta.

Het op traditionele wijze oogsten zal onder meer omlijst worden met het uitoefenen van oude ambachten. Voor het promoten van streek eigenproducten is er een markt, verder oldtimer-traktorshow en verkoop van oud boeren gerief (erfhuis). Met paarden worden er oogstwerkzaamheden verricht en rit met paard en wagen is mogelijk. Met dit uitgebreide programma en de inzet van zestigtal vrijwilligers, veelal in traditionele klederdracht gestoken hopen wij deze dag weer tot een groot succes te maken.