Agenda

Open dag familie Ten Have-Mellema

Familie Ten Have-Mellema, Beerta
4835 Varkenshouderij

Details evenement

18 juli 2018
13:30 uur
Familie Ten Have-Mellema, Beerta
gratis
Op woensdag 18 juli organiseren wij een open dag op het bedrijf van de familie Ten Have-Mellema in het Groningse Beerta. U bent van harte uitgenodigd de nieuwe Dartelstal te bekijken van 13.30 tot 17.00 uur.

Uiteraard wordt de nodige aandacht besteed aan hun eigen varkensvleesconcept. Vanuit de overtuiging van de familie dat de gouden sleutel tot de consument in smaak ligt, begon de ontwikkeling van wat nu Hamletz® is: een nieuw merk varkensvlees van een Nederlands varkensras met een diervriendelijke huisvesting en een energieneutrale bedrijfsvoering. Hoor er alles over en proef het zelf op deze open dag!

Familie Ten Have-Mellema
Ulsderweg 8
9686 XX Beerta

Lees meer