Agenda

De Perfecte Plant

Nederlands grootste plantenveredelingscentrum voor landbouwzaaizaden , Rilland
12288 Rundveehouderij, Akkerbouw

Details evenement

05 juli 2018
10:00 uur
Nederlands grootste plantenveredelingscentrum voor landbouwzaaizaden , Rilland
Limagrain Nederland, Hazera Seeds en SES VanderHave
info@limagrain.nl
0113-557100
Grote manifestatie in de 'seed delta' van Zuid-Beveland, waar drie veredelingsbedrijven van wereldformaat hun deuren openen. Voor akkerbouwers, veehouders en groenbeheerders wordt er op 5 juli een speciale praktijkdag georganiseerd rond een immens demonstratieveld met wel 50 verschillende gewassen. Centraal staat het meer, beter en duurzamer produceren met gezonde, weerbare planten en aandacht voor bodem en natuur. Verder is een interessante rondgang uitgezet door het moderne researchcentrum en de proefboerderij. Toegang is gratis, in een hapje en drankje wordt voorzien. Een unieke kans om direct met de ontwikkelaars van de plantenrassen van morgen het gesprek aan te gaan. Wees er bij, u bent van harte welkom! Doorlopend programma tot 16:00 uur.