Agenda

OPEN DAG Emissiearme melkveestal Firma Rooker

Firma Rooker, Schoolstraat 58 te Aartswoud
4462 Rundveehouderij

Details evenement

02 juni 2018
10:00 uur
Firma Rooker, Schoolstraat 58 te Aartswoud
Aannemingsbedrijf de Jong Ursem
0725021235
-
OPEN DAG Emissiearme melkveestal Firma Rooker
De drie mannen van Firma Rooker, vader Rooker met zijn twee zoons, zijn met hun nieuwe emissiearme melkveestal helemaal klaar voor de toekomst. En dat willen wij u graag laten zien.

Met trots nodigen wij u van harte uit om tijdens de open dag de nieuwe melkveestal te komen bezichtigen.
Wanneer: Zaterdag 2 juni van 10.00 tot 16.00 uur.

Waar: Schoolstraat 58 te Aartswoud
Er zijn veel informatieve stands en ook aan de kinderen wordt gedacht!

De Firma Rooker

Echte ondernemers, liefde voor de koeien en altijd streven naar verbetering. En verbetering is er door de nieuwe stal. Dierenwelzijn, duurzaamheid, arbeidsgemak, en de durf te investeren om resultaat te boeken. Daar draait het om bij de Firma Rooker. De nieuwe melkveestal, die tevens voldoet aan de Maatlat Duurzame Veehouderij, is uitgerust met allerlei technieken om ook in de toekomst te kunnen blijven verbeteren. De stal, sinds eind 2017 in gebruik, is ingericht voor 180 koeien en zeer ruim en licht opgezet. De nieuwe stal is voorzien van de nieuwste technieken en is volledig onderkelderd met diverse compartimenten voor opslag van verschillende mestsoorten door primaire mestscheiding. De zeer royale diepstrooiboxen worden gevuld met eigen gescheiden mest. Door de hele open achterkant van de stal, hebben de koeien vrij uitzicht naar buiten. En kunnen ze via een speciale weideroute vanuit de melkrobots weer tevreden naar buiten.

Kortom, een prachtige stal die een bezoek meer dan waard is!
We zien u graag 2 juni.

http://www.dejongursem.nl/nieuws/open-dag-emissiearme-melkveestal-firma-rooker/