Agenda

Open huis bij fam. Van Laar

Heideweg 2, Hoogenweg (bij Hardenberg) (Ov.)
4322 Pluimveehouderij

Details evenement

19 mei 2018
13:30 uur
Heideweg 2, Hoogenweg (bij Hardenberg) (Ov.)

Open huis bij fam. Van Laar, Heideweg 2 in Hoogenweg (bij Hardenberg) (Ov.).

Nieuwe vleeskuikenstal van 72 bij 24 m, voor het houden van 41.192 vleeskuikens, voorzien van een warmtewisselaar, eindgevelventilatie en inlaatventielen op het dak om aan de gestelde geurnormen te kunnen voldoen. In de stal zijn de laatst beschikbare technieken toegepast die zorgen voor een duurzame, gezonde, diervriendelijke en toekomstbestendige bedrijfsvoering. Onder meer daglichtvoorziening via de gevels, energiezuinige warmtewisselaar met fijnstofafvang en ammoniakredcutie, Turbovent inlaatventielen in het dak en houtgestookte biomassa ketel.

Van 13.30 tot 18.00 uur.