Agenda

Open dag bij fam. Kuenen

Eibergseweg 7, Eibergseweg 7 in Beltrum (Gld.)
4442 Pluimveehouderij

Details evenement

19 mei 2018
13:00 uur
Eibergseweg 7, Eibergseweg 7 in Beltrum (Gld.)
info@optiklep.nl
(0544) 48 18 95

Open dag bij fam. Kuenen, Eibergseweg 7 in Beltrum (Gld.).

Nieuwe vleeskuikenstallen, 2-etagestallen met een totaal vloeroppervlak van 8.000 m², gecertificeerd voor de Maatlat Duurzame Veehouderij. Voedering door middel van voederrobot en voergoten, geschikt voor vochtige voeders. Fijnstofreductie door middel van prikkeldraden van Serutech en Optiklep. Voorzien van Optiklep inlaatklep voor optimale luchtstroom, eigen elektriciteitsvoorziening door generator (ORC) op houtkachel, vloerverwarming en voorverwarming van ingaande lucht, energieopslag in combinatie met 24 volt led-verlichting.

Van 13:00 tot 16:30 uur.

Registatie via www.optiklep.nl of per mail aan: info@optiklep.nl.