Agenda

Lentefair Kaamps

Vliegveldstraat 4a, Deurningen
4288 Rundveehouderij

Details evenement

21 mei 2018
10:00 uur
Vliegveldstraat 4a, Deurningen
Landgoed Kaamps
info@kaamps.nl
0742775739
Gratis
maandag 21 mei 2018 Lentefair - 2e pinksterdag!

Proeven en Beleven is waar Landgoed Kaamps op maandag 21 mei, 2e Pinksterdag voor staat! Van 10.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom! Of u nu wilt zien waar de zuivelproducten gemaakt worden of het heerlijke eindresultaat wilt proeven, bij Landgoed Kaamps is het mogelijk! Snuffel lekker rond tussen de ruim 50 kramen en zie hoe klompen worden gemaakt, bekijk de prachtige tassen gemaakt van tafelzeil en laat je verassen door de prachtige groendecoraties. Op deze markt is voor elk wat wils en ook aan de kleine boertjes en boerinnetjes is gedacht. Zo kunnen de kids spelen in de speeltuin, zich laten schminken of op het springkussen lekker springen. Daarnaast wordt ook de inwendige mens flink verwend met vele proeverijen van Kaamps zelf, proef en misschien ontdekt u de zo bijzondere ingrediënten. En wanneer u even de boerensfeer wilt proeven kunt u in de Schöp genieten van een lekkere kop Hesselink koffie met gebak. Naast koffie met gebak kunt u ook genieten van een heerlijke dikke boerenboterham (sandwich).

Kom langs, proef & beleef!
Alles is toegankelijk voor minder validen en de toegang is gratis.