Agenda

Inspiratiesessie 'Circulaire rundermest oplossing voor mestoverschot?'

Aeres Hogeschool Dronten, Dronten
7735 Rundveehouderij

Details evenement

29 mei 2018
12:45 uur
Aeres Hogeschool Dronten, Dronten
Aeres Hogeschool Dronten
0880206000
0
Dinsdag 29 mei 2018 start om 12.45u de inspiratiesessie 'Circulaire rundermest oplossing voor mestoverschot?'. Onder deze titel zal Han van Kasteren, lector Duurzame Energie en Groene Grondstoffen van Aeres Hogeschool Dronten, het publiek meenemen naar de basis van de biobased economy, die ons naast voedsel ook vervanging voor fossiel gebaseerde materialen en chemicaliën zal gaan leveren.

Hij zal in gaan op de uitdagingen die er zijn en een mogelijke oplossing, waaraan het lectoraat de afgelopen 2,5 jaar heeft gewerkt, aandragen. In deze inspiratiesessie neemt Van Kasteren ons mee in de rol die Aeres Hogeschool Dronten daarin voor haar rekening neemt en hoe dit bijdraagt aan een duurzame oplossing voor de mestproblematiek.