Agenda

Masterclass Risicomanagement & Termijnmarkten

Landgoed Avegoor, Ellecom
7061 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij

Details evenement

20 april 2018
09:30 uur
Landgoed Avegoor, Ellecom
Commodity Risk Management Academy
+31 (0)55 - 843 48 79
895 (ex BTW)
Masterclass Risicomanagement & Termijnmarkten

De Commodity Risk Management Academy organiseert op 20 april 2018 een masterclass (niveau III) over risicomanagement in goederen-, termijn- en optiemarkten. De trainer prof. dr. ir. Joost M.E. Pennings is een autoriteit op het gebied van prijsrisicomanagement en de werking van de termijnmarkten. De deelnemers zijn ervaren gebruikers van de termijnmarkten. Doel van de training is het vergroten van inzicht en begrip in de werking van de grondstoffentermijnmarken. U krijgt antwoord op de vraag hoe risicomanagement het financiële resultaat kan verbeteren.

In de training wordt ingegaan op advanced strategieën, zoals basis trading, exchange for physicals (de zogenaamde AA contracten), commodity swaps en verschillende optie strategieën. Na afloop van de masterclass bent u in staat om uw strategie op de termijnmarkten te evalueren en te optimaliseren.

Inschrijven: voor 30 maart 2018
Programma: http://agrifoodacademy.nl/training/masterclass-niveau-iii/

Voor meer informatie of vrijblijvend advies: www.agrifoodacademy.nl/pennings of bel: +31 (0)55 - 843 48 79.
Persoonlijk contact kunt u opnemen met Gerrianne Jansen +31 (0)6-53696470, trainingsadviseur Commodity Risk Management Academy.