Agenda

Life Lezing 2018 'Klimaatverandering en de gevolgen voor de wereldvoedselvoorziening'

Aeres Hogeschool Dronten, Dronten
3620 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij, Mechanisatie

Details evenement

05 april 2018
15:30 uur
Aeres Hogeschool Dronten, Dronten
Aeres Hogeschool Dronten
0880206000
0
Donderdag 5 april van 16.00-20.00uur, incl. diner, vindt de jaarlijkse Life Lezing 2018 plaats bij Aeres Hogeschool Dronten. Het onderwerp van de Life Lezing is deze keer ‘Klimaatverandering en de gevolgen voor de wereldvoedselvoorziening’. Sprekers zijn Reinier van den Berg (klimatoloog en voormalig weerman bij RTL Weer) en Marc van Rijsselberghe (Zilt Proefbedrijf Texel). De Life Lezing is een gift van de hogeschool voor haar studenten, medewerkers en relaties, en staat dit jaar in het teken van het 60-jarig jubileum van de hogeschool. Meld je voor 2 april aan via de website: www.aereshogeschool.nl/lifelezing2018.
Vragen? Mail naar evenementen.hogeschool.dronten@aeres.nl