Agenda

Training Crisismanagement Agro

Landgoed Avegoor, Ellecom
3586 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij, Mechanisatie

Details evenement

22 maart 2018
08:30 uur
Landgoed Avegoor, Ellecom
Agri Food Academy
055-843 48 79
€ 895,- ex BTW
Lering trekken uit de fipronil-crisis

Speciaal voor de agrosectoren organiseert de Agri Food Academy voor de vierde keer de training Crisismanagement FEED. Deze vindt plaats op 22 maart 2018 in Ellecom. De training is aangepast aan de actualiteit en bespreekt dit jaar de ervaringen en lessen uit de fipronil-crisis met Hennie de Haan (voorzitter van de Nederlandse Vakbond Pluimveehouders). De praktijkgerichte training is ontwikkeld in samenwerking met het Comité van Graanhandelaren, Secure Feed en GMP+ International. De training is bedoeld voor: bestuurders, riskmanagers, QA-managers, communicatieadviseurs, marketeers, dierenartsen, inspecteurs, toezichthouders, auditoren en belangenbehartigers. In de evaluatie geven de deelnemers aan de training te ervaren als leerzaam, inspirerend en belangrijk voor de eigen praktijk.

Tijdens de eendaagse training gaan Rik Herbes, Hennie de Haan, Frank Peters en Glenn Schoen – de experts met veel crisiservaring – hun kennis delen. Onderwerpen zijn de wettelijke kaders, verantwoordelijkheden, bevoegde autoriteiten en voorbereiding op een crisis. Deelnemers ervaren aan de hand van een levensechte simulatie de verschillende fasen van een crisis, oefenen met de bijbehorende sturingsmechanismen en ontvangen praktische tips om crisismanagement in te bedden in de eigen organisatie. Dit alles met als doel om tijdens de hectiek van een crisis snel en daadkrachtig te kunnen reageren om zo de impact van de crisis te beperken.

Meer informatie is te vinden op www.agrifoodacademy.nl