Agenda

Bedrijfsopleiding Voedingsmiddelentechnologie

t/m 01-07-2019 - HAS Hogeschool, 's-Hertogenbosch
21186 Akkerbouw

Details evenement

29 augustus 2017 - 01 juli 2019
18:30 uur
HAS Hogeschool, 's-Hertogenbosch
HAS Kennistranfer en Bedrijfsopleidingen
m.lahnstein@has.nl
088 890 3637
14.995,-
De Bedrijfsopleiding Voedingsmiddelentechnologie richt zich op de chemische en biologische kant van voedingsmiddelen. Door middel van afgeronde cursussen leer je over de samenstelling, veiligheid en productieprocessen van voedingsmiddelen. Maar er is meer: je wordt uitgedaagd om na te denken over nieuwe producten, waarbij smaak, houdbaarheid en verpakking in balans moeten zijn.

Theorie is de basis, maar weinig zinvol zonder praktijkervaringen. Het motto van HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen is niet voor niets: ‘Leren moet op werken lijken.’ Practica vinden plaatsen in speciaal daarvoor uitgeruste hallen die de dagelijkse praktijk in de foodindustrie realistisch nabootsen.