Agenda

Packaging Projectmanager

t/m 29-06-2017 - HAS Hogeschool, 's-Hertogenbosch
934 Akkerbouw

Details evenement

19 januari - 29 juni 2017
16:00 uur
HAS Hogeschool, 's-Hertogenbosch
HAS Hogeschool
088 - 890 36 37
2500,- excl. BTW

Verpakken van producten is een wezenlijk onderdeel in de gehele keten van een product. Van opdracht om een verpakking voor een product(range) te maken, tot de uiteindelijke verpakking is een complex proces waarbij veel partijen betrokken zijn met ieder zijn eigen expertise. Goede communicatie is onmisbaar tussen deze partijen. Dit vraagt om een projectmanager die het hele proces kan overzien en er uiteindelijk voor zorgt dat er een verpakking ligt die voldoet aan de eisen van alle stakeholders in het proces. Veel bedrijven hebben behoefte aan een projectmanager verpakkingen. Deze opleiding speelt in op de toenemende vraag van het bedrijfsleven naar deze mensen. Naast competenties op het gebied van projectmanagement moet een projectmanager alle elementen begrijpen die aan de orde komen binnen het verpakkingsproces. Als je deze opleiding hebt afgerond ben je in staat om het hele proces te overzien, te begrijpen en daardoor te managen. Je weet precies de juiste vragen te stellen om toe te werken naar het gewenste eindresultaat. Voor meer informatie klik op http://bit.ly/2dpQaq8

U kunt ook kennis maken met de opleiding Packaging Projectmanager tijdens een gratis proefles. Je volgt een proefles van een uur en krijgt daarnaast uitleg over de inhoud en opbouw van de opleiding. Uiteraard is dit de ideale gelegenheid om je vragen direct aan de cursusleider en docenten te stellen.