Agenda

Trekkertrek Best

t/m 18-09-2016 - Heersdijk, Oirschot, Oirschot
314 Mechanisatie

Details evenement

17 - 18 september 2016
19:00 uur
Heersdijk, Oirschot, Oirschot
Trekkertrek Best
5 euro, kinderen tot 12 jaar gratis
De jaarlijkse Trekkertrek Best wordt dit jaar op 17 en 18 september gehouden aan de Heersdijk in Oirschot. Volgens organisatie Trekkertrek Best worden er 's zondags 150 tractoren aan de start verwacht.

Op zaterdagavond begint het om 19.00 uur met een demonstratie van het kunnen van bijzondere tractoren, 4x4 jeeps en een twintigtal veelal opgevoerde trucks. Na afloop is er een afterparty in de feesttent.

Op zondag gaan vanaf 9.00 uur de gewone 'boerentractoren' de strijd met elkaar aan bij het trekken van de sleepwagen. Vanaf 14.30 uur kunnen kinderen tot acht jaar met hun eigen traptractor meedoen aan een race waarbij een bijzondere traptractor te winnen is. Verder is er een springkussen.

De entreeprijs is beide dagen 5 euro, tot twaalf jaar is het gratis.