Agenda

Maïsdemomiddag

Melkveebedrijf R.J. Veldhuizen, Leusden
227 Rundveehouderij

Details evenement

13 september 2016
12:30 uur
Melkveebedrijf R.J. Veldhuizen, Leusden
De Heus Voeders BV
info@de-heus.nl
0318 - 675 430
-
Locatie:
Melkveebedrijf R.J. Veldhuizen 
Heetvelderweg 7 
3832 RV Leusden

Wat kunt u verwachten?
De Heus organiseert op dinsdag 13 september een Maïsdemomidddag vanaf 13:00u tot 16:00u (ontvangst vanaf 12.30u). Naast focus op maïszaad en rassenkeuze ligt ook de focus op graszaad en BonSilage én op de bemesting van het grasland en maïs.

Hoogwaardige diervoeders is wat we maken, met alle zorg en aandacht. Maar het maken van het beste voer is niet genoeg. Ons doel is om uw bedrijfsresultaat te verbeteren. Een optimale kwaliteit van uw ruwvoer is daarvan een essentieel onderdeel. Bemesting speelt hierbij een belangrijke rol. Een demo van een kunstmeststrooier maakt dan ook onderdeel uit van deze middag. Hoe stel je een strooier goed af en hoe kan je zo secuur mogelijk mest strooien?

Tijdens de Maïsdemomiddag worden de resultaten van diverse bemestingsobjecten met u gedeeld en het maïs demoveld, met verschillende maïsrassen, is te bezichtigen. Samen met onderstaande bedrijven bieden wij u deze middag aan waarin u alle informatie krijgt die u in staat stelt uw ruwvoerpositie te optimaliseren.

Spuitlicentie Teelt
In samenwerking met Cursuscentrum Agribusiness en Groenhorst Emmeloord heeft u deze middag de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een aantekening voor verlenging van het vakbekwaamheidsbewijs, thema Teelt. Wilt u deze bijeenkomst mee laten tellen dan dient u zowel een geldig legitimatiebewijs als uw geldig bewijs voor vakbekwaamheid mee te nemen. De kosten hiervan bedragen € 35,- en deze dient u zelf te betalen aan het Cursuscentrum Agribusiness. U ontvangt hiervoor na afloop van de bijeenkomst van hen een factuur.

Dus: noteer 13 september vast op de kalender!

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door:
- Barenbrug
- KWS
- Cursuscentrum Agribusiness / Groenhorst Emmeloord