Agenda

Cursus Succesvol vermarkten van AgriFood producten

t/m 24-11-2016 - HAS Hogeschool 's-Hertogenbosch, Onderwijsboulevard 221 's-Hertogenbosch
338 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij, Mechanisatie

Details evenement

29 september - 24 november 2016
15:00 uur
HAS Hogeschool 's-Hertogenbosch, Onderwijsboulevard 221 's-Hertogenbosch
HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen
F.Grandia@has.nl
088 890 36 37
€ 495,-
Tweedaagse cursus Succesvol vermarkten van AgriFood producten

De weg van idee naar marktsucces is geen gemakkelijke route en vergt vaak specifieke kennis, inzichten en netwerken. Welke markten en klanten wil ik bedienen? Wie is de (eind) gebruiker van mijn idee? Wat zijn de wensen van mijn klant? Hoe bereik ik die (eind)gebruikers? Via welk kanaal? Hoe kom ik daar binnen? En wat is de beste communicatie en verpakking voor mijn idee? Hoe maak ik een unieke en sterke propositie die mijn doelgroep aanspreekt en kan overtuigen en verleiden? Via welke media ga ik mijn communicatie inzetten? Hoe pak ik dat aan? Wat doe ik zelf en wat besteed ik uit?

In deze cursus is ruimte de eigen innovatie als casus in te brengen en daarmee aan de slag te gaan. Wil je dat niet, dan zorgen wij voor een fictieve casus. Daarnaast is de cursus interactief van karakter. Dat betekent dat er voldoende ruimte is voor discussie met de trainers én met andere cursisten.

Meer informatie: http://bit.ly/21jCAU6