Agenda

Open avond deeltijd CAH Vilentum

De Drieslag 4, Dronten
345 Rundveehouderij, Akkerbouw, Varkenshouderij, Pluimveehouderij, Mechanisatie

Details evenement

23 augustus 2016
19:15 uur
De Drieslag 4, Dronten
CAH Vilentum
info@cahvilentum.nl
0880206000
Open avond CAH Vilentum

Wilt u na de zomer starten met een deeltijdstudie?

Bent u toe aan iets anders: wilt u een carrière switch maken of hogerop en bent u er nog niet helemaal uit welke studie bij u past? Kom dan op dinsdagavond 23 augustus naar onze open avond. Door het bezoeken van een open avond maakt u nader kennis met ons onderwijsaanbod en onze docenten.

Tijdens een deeltijdstudie aan CAH Vilentum in Dronten leert u onder andere werkprocessen te besturen en te organiseren. U gaat op zoek naar innovatieve oplossingen om noodzakelijke vernieuwingen in een bedrijf door te voeren. Ook ontdekt u hoe u problemen kunt oplossen en hoe u verbeteringen binnen een bedrijf tot stand brengt.
De hogeschool heeft een aanbod aan bachelor studies: Bedrijfskunde & agribusiness, Hippische bedrijfskunde, Tuin- en akkerbouw en Dier- en veehouderij. Daarnaast biedt zij ook drie Ad studies aan: de Ad’s Management, beleid & buitenruimte, Ondernemerschap en Agrotechniek & management. De Ad’s zijn varianten van de deeltijdopleiding Bedrijfskunde & agribusiness.
Wilt u onze open avond bezoeken? Ga dan naar cahvilentum.nl/opendagen en meld u aan. U ontvangt per email een programma.

Vanaf 1 september gaan CAH Vilentum en Stoas Wageningen | Vilentum Hogeschool verder onder de naam Aeres Hogeschool. Kijk voor meer informatie op: cahvilentum.nl/aeres