Agenda

Historische Oogstdemonstratie

Aagtekerkseweg (t.o. nr. 9), Oostkapelle
363 Akkerbouw

Details evenement

09 augustus 2016
14:00 uur
Aagtekerkseweg (t.o. nr. 9), Oostkapelle
Stichting Het Werkend Trekpaard Zeeland
06 10136556
5,00 volw. / 3,00 kind (6 t/m 11 jr)
De Stichting Het Werkend Trekpaard Zeeland organiseert op 9 augustus 2016 een historische oogstdemonstratie. Deze dag is er veel te zien. Er komen ca. 25 trekpaarden. Twee zelfbinders, ieder getrokken door drie trekpaarden. Een aantal authentieke boerenwagens voor het vervoer van schoven maar ook van bezoekers (gratis). Een dorsmachine aangedreven door een trekker. Verder demonstraties vlegeldorsen, ploegen, eggen en zaaien. Voor de kinderen is er een carrousel, aangedreven door een trekpaard (gratis).

Toegangsprijs voor volwassenen: 5 euro, kinderen: 3 euro. Parkeren is gratis.

Met slecht weer kan de oogstdemo verzet worden naar een volgende dag in de week of worden afgelast. Kijk voor de laatste informatie op www.trekpaarden.nl